Aakku Parabot minyak api 5l / a53 std sch40 cet hideung erw pipa baja dilas

Parabot minyak api 5l / a53 std sch40 cet hideung erw pipa baja dilas

Katerangan pondok:

Ngaran produk: API 5L ASTM A53 erw pipa baja karbon gr.b

Tungtung Pipa: tungtung pasagi (potong lempeng, potong ragaji, sarta motong obor).atawa beveled pikeun las, beveled,

Permukaan: Enteng diminyakan, Hot dip galvanized, Electro galvanized, Hideung, Bare, Varnish coating / Minyak Anti karat, Coatings Pelindung (Batubara Tar Epoxy, Fusion Bond Epoxy, 3-lapisan PE)

Bungkusan: Plugs palastik dina duanana tungtung, bundles héksagonal of max.2.000kg kalawan sababaraha strips baja, Dua tag dina unggal kebat, Dibungkus dina kertas waterproof, leungeun baju PVC, sarta sackcloth kalawan sababaraha strips baja, caps plastik.

Tés: Analisis Komponén Kimia, Sipat Mékanis (Kakuatan tensile Ultimate, Kakuatan ngahasilkeun, Elongation), Sipat Téknis (Uji Flattening, Uji Bending, Uji Karasa, Uji Dampak), Inspeksi Ukuran Luar, Uji Hidrostatik, Uji NDT ( ET TEST, RT TEST , UJI UT)


Rincian produk

Tag produk

Pipa API 5L mangrupikeun pipa baja karbon anu dianggo pikeun pangiriman minyak sareng gas, kalebet pipa anu diproduksi dina mulus sareng dilas (RW, SAW).Bahan nyertakeun API 5L Kelas B, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X70, X80 PSL1 & PSL2 onshore, lepas pantai jeung jasa haseum.API 5L standar palaksanaan pipa baja pikeun sistem transportasi pipa sareng spésifikasi pikeun pipa garis.

Rentang Pasokan kami pikeun Pipa API 5L
Kelas: API 5L Kelas B, X42, X52, X56, X60, X65, X70, X80
Tingkat Spésifikasi Produk: PSL1, PSL2, jasa haseum darat sareng lepas pantai
Luar diaméterna Range: 1/2 "pikeun 2", 3", 4", 6", 8", 10", 12", 16 inci, 18 inci, 20 inci, 24 inci nepi ka 40 inci.
Jadwal Ketebalan: SCH 10. SCH 20, SCH 40, SCH STD, SCH 80, SCH XS, nepi ka SCH 160
Jinis Pabrikan: Seamless (Hot Rolled and Cold Rolled), Welded ERW (Electric Resistance Welded), SAW (Submerged Arc Welded) dina LSAW, DSAW, SSAW, HSAW
Tipe tungtung: tungtung Beveled, tungtung polos
Jangkauan Panjang: SRL (Panjang Acak Tunggal), DRL (Panjang Acak Ganda), 20 FT (6 meter), 40FT (12 meter) atanapi ngaropéa

Caps panyalindungan dina palastik atawa beusi
Perlakuan permukaan: Alami, Varnished, lukisan Hideung, FBE, 3PE (3LPE), 3PP, CWC (Berat Coated) CRA Clad atawa dijejeran
Di dieu urang bakal ngalakukeun bubuka ringkes pipa API 5L sareng spésifikasi standar anu aya hubunganana sareng aspék di handap ieu:
Wengkuan Standar
Jenis manufaktur
Kelas Béda (Paliput B, X42, X46, X52, X60, X65, X70)
Kaayaan pangiriman (R, N, Q, M hartina)
Tingkat Spésifikasi Produk (PSL1 sareng PSL2)
Spésifikasi Bahan (Kimia sareng Mékanis)
Métode tés
Toleransi dina diaméter pipa, ketebalan témbok, out-of-roundness
cacad umum
Sajarah pipe Line sarta milestones
Aplikasi

API 5L pipe wengkuan Standar
Dina API SPEC 5L 46th Edition, éta diartikeun wengkuan salaku: "Syarat pikeun pabrik dua tingkat spésifikasi produk (PSL1 na PSL2) pipa baja seamless sarta dilas pikeun pamakéan dina sistem transportasi pipa dina industri minyak bumi jeung gas alam.Standar ieu henteu tiasa dianggo pikeun pipa tuang.
Dina kecap, pipa API 5L nyaéta pipa baja karbon dilarapkeun kana sistem transmisi minyak jeung gas.Samentara éta cairan séjén kawas uap, cai, slurry ogé bisa ngadopsi standar API 5L pikeun tujuan transmisi.

Jenis Manufaktur Béda
Spésifikasi API 5L nyertakeun jinis manufaktur anu dilas sareng mulus.

Tipe dilas: ERW, SAW, DSAW, LSAW, SSAW, HSAW Pipa
Pikeun API 5L pipe dilas tipe umum saperti kieu:
ERW: Résistansi Listrik dilas, pikeun diaméter pipa biasana dina 24 inci.
DSAW/SAW: Double Submerged Arc las / Submerged Arc las, metoda las diganti ti ERW pikeun pipa diaméterna leuwih badag.
LSAW: SAW longitudinal, pikeun diaméter nepi ka 48 inci.Disebut ogé prosés manufaktur JCOE.
SSAW/HSAW: Spiral Subemerged Arc Welded / Helical SAW, pipa diaméterna nepi ka 100 inci.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami