Aakku API 5L pipa baja seamless dipaké pipa minyak bumi Karbon Steel Pipa Minyak

API 5L pipa baja seamless dipaké pipa minyak bumi Karbon Steel Pipa Minyak

Katerangan pondok:

Standard API 5L, ASTM A53, ASTM A106
SizeOD 21.3-609.6
WT: 2.77-25MM
PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
Matérial 20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70
Maya gunana minyak bumi, angkutan gas alam
Surface minyak, varnish hideung, panas dipped galvanized, 3PE, FBE
Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T


Rincian produk

Tag produk

Bahan atah

Pipa baja Seamless (SMLS) dijieun tina billet baja buleud padet, nu dipanaskeun sarta kadorong atawa ditarik ngaliwatan rod piercing atawa ngabentuk nepi ka baja ieu ngawangun kana tube kerung.pipe baja Ieu bisa dijieun dina rupa-rupa ketebalan tina 0,375 nepi ka 4 inci.pipe Seamless ieu pikaresep pikeun rupa-rupa aplikasi sabab bisa tahan tekanan hadé ti tipe séjén pipa baja tur gampang sadia.tube Seamless sadia sakumaha pipe anyar atawa sekundér.Éta pisan serbaguna sareng didamel pikeun nyumponan rupa-rupa aplikasi struktural sareng tekanan.
Sarana Canggih Inspeksi Kualitas
Pikeun mastikeun kualitas produk, sajumlah alat inspeksi online parantos diadegkeun pikeun ngawas analisis komposisi, uji non-destructive, pangukuran, drifting, uji hidrostatik sareng elemen kritis pipa anu sanés.
Salian pamariksaan sareng uji on-line, TPCO ogé parantos nyetél lima stasiun pamariksaan kualitas full-time & profésional anu tanggung jawab pikeun analisa, pamariksaan sareng tekad kualitas prosés, kualitas bahan baku anu asup, sipat fisik sareng kimia produk. jeung indéks téknis, jsb.

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami