Aakku Api 5l Astm a53 SCH40 ERW pipa baja hideung

Api 5l Astm a53 SCH40 ERW pipa baja hideung

Katerangan pondok:

pipa baja ERW anu dijieun ku frékuénsi low atawa lalawanan frékuénsi luhur "lalawanan".Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

ERWpipa baja anu dijieun ku frékuénsi low atawa lalawanan frékuénsi luhur "lalawanan".Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.

Salila ERWlas pipe, panas dihasilkeun nalika arus ngalir ngaliwatan beungeut kontak wewengkon las.Ieu heats dua edges of baja ka titik di mana hiji ujung bisa ngabentuk beungkeut.Dina waktu nu sarua, dina aksi tina tekanan digabungkeun, edges of tube kosong ngalembereh tur squeeze babarengan.

Biasa tina ERWpipe maksimum OD nyaeta 24 "(609mm), pikeun dimensi badag pipe bakal dijieun di SAW.

Jenis pipa (standar) anu tiasa dilakukeun dina prosés ERW

Aya seueur pipa anu tiasa diproduksi ku prosés ERW.Di dieu di handap urang daptar pikeun standar paling umum dina pipelines.

Pipa baja karbon di ERW
ASTM A53 Kelas A jeung B API ERW Line pipe
API 5L B mun X70 PSL1 (PSL2 wajib dina prosés HFW) Jeung sajabana.

Keunggulan pipa ERW

efisiensi tinggi, béaya rendah, hemat bahan, automation gampang.

Standar ASTM A53, API 5L
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
OD 19,05-660MM
WT 1.0-20MM
Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
   
Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
pangmayaran dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
Sertipikat ISO9001, API

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami