Tentang Kami

company (1)

Tentang Kami

Tianjin Ruitong Steel Co., Ltd.Tempatna di kota Daqiuzhuang, anu mangrupikeun dasar alat pipa china. Diadegkeun dina taun 2003, nyertakeun legana 345 rébu méter pasagi, gedong 21 rébu méter pasagi, ibukota kadaptar 50 juta sareng total aset dugi ka 350 juta RMB,ayeuna urang sorangan 11 garis produksi, Kalawan laboratorium fisik jeung kimia tinggi na equipment.The canggih deteksi equipment.The kapasitas produktif taunan pipe nepi ka 100.000 ton, kalawan leuwih ti tilu ratus sawidak karyawan, thereinto insinyur teknis 30 urang.

Tianjin RuiTong Steel Co., Ltd. nyaéta perusahaan skala ageung anu khusus dina ngahasilkeun pipa las ERW, pipa baja galvanis, pipa pasagi sareng sagi opat, pipa baja las spiral, sareng gulungan tiis.Ayeuna produk urang geus nutupan sakabeh nagara 28 propinsi, kotamadya, wewengkon otonom, sarta diékspor ka Amérika Serikat, Rusia, Kanada, Afrika tengah, Walanda, Peru, Italia, Australia jeung saterusna 43 nagara jeung wewengkon.

nyertakeun aréa 345 sarébu méter pasagi
aréa wangunan 21 sarébu méter pasagi
modal didaptarkeun 50 juta
leuwih ti tilu ratus genep puluh pagawé
thereinto insinyur teknis 30 urang

Perusahaan kami kalayan standar anu ketat, kualitas produk sareng jasa anu saé tina kapercayaan para nasabah sareng pangakuan sosial.Kusabab 2004 parusahaan urang geus lulus ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas, GB / T28001 kaséhatan sarta sertifikasi Sistim manajemén kaamanan Mikrobiologi, lisénsi manufaktur parabot husus (tekanan pipa), parusahaan geus dipikawanoh salaku "kualitas produk nyugemakeun customer nasional jeung sanggeus-jualan. Unit demonstrasi kapuasan jasa", "Unit standar kontrol kualitas nasional", "standarisasi kelas AAA nasional perusahaan paripolah anu saé", "Perusahaan manufaktur minyak bumi sareng pétrokimia Cina top lima puluh

Tianjin RuiTong Steel Co., Ltd sumanget perusahaan nyaeta "iman alus, pragmatis, gawé teuas, forge payun" ieu ogé mangrupa komitmen pikeun tiap customer .hayu urang ikhlas leungeun dina leungeun, nyieun isukan cemerlang.

3

Kustomisasi Pribadi

Sesuaikeun produk anjeun nurutkeun kabutuhan béda konsumén béda
Mangtaun-taun pangalaman industri, seueur Fortune 500 pangalaman gawé bareng perusahaan pikeun nyiptakeun produk anu paling cocog pikeun anjeun
Kumpulkeun sasmita baja kualitas luhur di pasar pikeun nyayogikeun konsumén produk kualitas pangsaéna sareng jasa anu nyugemakeun
syarat customer pikeun produk husus.
komitmen kami: nyadiakeun konsumén jeung produk jeung jasa baja kualitas pangalusna, ku kituna konsumén bisa ménta produktivitas tinggi

kustomisasi pinuh

Industri merek well-dipikawanoh, jualan ngarah, pangalaman industri, parabot industri canggih, tanaga teknis senior, variétas produk euyeub, sumberdaya tunai nyukupan.
Tim penjualan kami anu saé tiasa nyarankeun bahan anu pangsaéna pikeun anjeun dumasar kana aplikasi lingkungan anu béda.Ngaliwatan layanan 24-jam kami, kami nyadiakeun waktu pangiriman pisan pondok tur waktu pangiriman.Kami nyayogikeun jasa ngolah ka konsumén dina waktosna pikeun ngahémat waktos ngolah sareng logistik.

2
3

Distribusi profésional

Ngaliwatan layanan 24-jam kami, kami nyadiakeun waktu pangiriman pisan pondok tur waktu pangiriman.Pamrosésan kami dina waktos jasa ngahémat waktos ngolah sareng logistik pikeun konsumén.Pausahaan ngabogaan jumlah badag pangaweruh, kaasup téknologi anyar, studi kasus, jurnal, informasi produk jeung sumber sejenna, pikeun babagi sareng anjeun konsumén berharga urang.Pausahaan ngabogaan tim distribution profésional, anjeun wareg jeung iket.Hayu anjeun beristirahat assured.