Saha Urang

Tianjin Ruitong Iron and Steel Co., Ltd. perenahna di Daqiuzhuang, China Pipeline Equipment Base.Diadegkeun dina 2003. Ieu nyertakeun wewengkon 35.000 méter pasagi, boga aréa konstruksi 10.000 méter pasagi, ibukota kadaptar 20 juta, boga 16 garis produksi canggih, sarta dilengkepan laboratorium fisik jeung kimia tinggi-standar sarta nguji canggih. parabot.Produktivitas taunan ngahontal 200.000 ton.Perusahaan ngagaduhan langkung ti 260 karyawan, kalebet 30 insinyur sareng teknisi.

Kadatangan anyar

Proyék panganyarna kami

Warta

Tianjin Ruitong Steel Co., Ltd.Tempatna di kota Daqiuzhuang, anu mangrupikeun dasar alat pipa china. Diadegkeun dina taun 2003, nyertakeun legana 345 rébu méter pasagi, gedong 21 rébu méter pasagi, ibukota kadaptar 50 juta sareng total aset dugi ka 350 juta RMB, ayeuna urang gaduh 11 jalur produksi ..

Cacat umum sareng pencegahan pipa anu dilas

Cacat anu dihasilkeun dina produksi sabenerna pipa las frékuénsi luhur (astm a53 grade b erw pipe) kadang henteu disababkeun ku hiji sabab, tapi biasana hasil tina kombinasi sababaraha faktor.Cacat las ogé tiasa disababkeun ku alesan sanés di luar daérah las, janten seueur faktor ...

Ngarugikeun kaleuleuwihan las jangkungna kelim pipa dilas

Kalawan ngembangkeun gancang tina kualitas luhur strip produksi rolling kontinyu sarta kamajuan las sarta téhnologi inspeksi, kualitas welds terus ningkat, sarta aya beuki loba jenis pipa dilas, nu geus ngaganti pipa baja seamless di beuki loba. sawah....